Monday, April 25, 2011

lapar.

Seriously, makanan untuk students akhir-akhir sem ni adalah maggi. Tadi gua buka puasa makan mamee monster. Serius dah bankrup ni. Duit dalam tangan macam air dekat fountain KLCC, mengalir tak henti2. Malam ni macam orang gila cari makanan, takpasai2 biskut OREO roommate gua kena curi. Sapa suruh simpan biskut dekat meja study? Nanti simpan dalam loker okay. Dahaga pulak, gua cari air. Okay, gua gagau tangan dekat atas rak sebelah kanan ni, gua capai milo 3 in 1. Air panas dah siap. Sekali that was the last milo gua ada. what the fuck betoi. memang gua malang sangat ni. Perut dah bunyi mengalahkan honk kapal titanic. Dah berapa hari makan mamee ja. Gua kira mamee gua ada la tinggal dalam 3 paket. DOH, masalah besar. Nescafe tinggal lagi 3 sachets. OMG, my world is about to reach its ending. Gua memang perlukan duit. sapa2 yang  generous tu sila la bank in kat gua okay! Aku lapar la bodoh! CRIES*

2 comments:

H. said...

Hang orang Melayu ka Hayat?



XD

zahra. said...

H:

Pepatah omputih ada mengatakan;

"WHAT THE FUCK" HAHA :D

Half Malay, Half Arabian.
awwwww... :O